Brugt IT

Brugt IT : Hvorfor købe brugt/refurbished IT ?

 

 

  • BRUGT IT

 

Brugt IT, er genbrug af IT udstyr, som er blevet renoveret og opgraderet, og har fået installeret nyt software

Der er rigtig mange fordele ved at købe brugt/refurbished IT udstyr. Du kan købe en bærbar eller stationær computer, i høj kvalitet, typisk fra de mest anerkendte producenter til en langt lavere pris, end hvad en tilsvarende ny koster - og du kan spare helt op til 70-80% af nyprisen, og udstyret kan man kun se har været brugt meget lidt. Typisk har IT udstyret 2-4 år i alder, og får udskiftet eventuelle defekte reservedele, inden de bliver installeret med nyt software og gensolgt.

Brugt IT udstyr er en gevinst, ikke blot økonomisk, men også en miljømæssig gevinst. Den største energi som der bruges på IT, bruges ved fremstillingen af produktet. Derfor bør du som privat og erhvervsmæssig IT bruger, købe brugt IT udstyr, og gøre noget rigtig godt for miljøet.

 

  • DATASLETNING :

 

NordVirkIT, bruger BLANCCO til datasletning, og det er derfor din sikkerhed, for at alle data med 100% certificeret sikkerhed, er slettet fra andre brugere.

Såfremt en Harddisk, ikke kan slettes eller har andre skader, vil den blive degauset, og destrueret, og der vil blive monteret anden harddisk i den pågældende computer.

 

  • SOFTWARE :

 

NordVirkIT er Microsoft Registrered Refurbisher, og godkendt af Microsoft, således vi må installere Microsoft Refurbished licenser på brugte computere.

Dette er din garanti for at vi altid lever op til Microsofts krav og regler, vedr. installation af licenser på brugt IT udstyr.

 

 

 

 

  • GRADUERING :

 

NordVirkIT graduerer det brugte/refurbished IT udstyr, se mere under graduering HER

 

  • GARANTI : 

 

NordVirkIT, tilbyder 12 måneders garanti på computeren, og der er 24 måneders reklamationsret fra købsdatoen. Der ydes 6 måneders garanti på batteriet.(NordVirkIT garanterer minimum 1 times standby på alle medleverede batterier)

Alle batterier bliver testet ved modtagelse, og de defekte bliver kasseret. Resten bliver opladt til minimum 10%, og derefter lagt på lager indtil computeren sælges igen. Processen er at batteriet bliver monteret på computeren igen, og tjekkes igen, om det overholder og lever op til forventningerne, inden de leveres til kunden. ( På denne måde minimerer vi, at der bliver medleveret defekte batterier med computeren )

 

  • RETURRET : 

 

NordVirkIT tilbyder 14 dages fuld returret. Fuldstændig på samme måde, som hvis du køber nye varer. Her har du samtidig en garanti for at varene er gennemgået og testet grundigt af inden det leveres til dig.

 

 

NordVirkIT er gerne behjælpelig, med at finde det rigtige IT udstyr til dig, og du er meget velkommen til at kontakte os på nordvirk@nordvirk.dk med din forespørgsel.