Om NordVirkIT

Køb & Salg


Vi sælger høj kvalitets produkter som er lavet til kommercielt brug af kendte mærker som Lenovo, Dell og HP – som vi opkøber i store partier fra virksomheder. Det vil sige at computerne er både robuste, pålidelige samt hurtige. 
Vi tilbyder endvidere opgraderinger, så vores kunder kan få en computer som er skræddersyet til netop deres specifikke behov - som jo kan være alt lige fra den studerende som har brug for en solid maskine til sit studie, til en virksomhedsejer som har brug for arbejdsheste til sine medarbejdere. 

 

Service


Hos NordVirkIT er service første prioritet. Det er ekstremt vigtigt for os, at kunderne er tilfredse med produkterne. Det er derfor at vi tilbyder 12 måneders garanti (6 måneder på batterier) samt hele 24 måneders fuld reklamationsret. Vi er heller ikke en virksomhed du skal kæmpe med, hvis du får brug for at lave en reklamation. Vi hjælper altid med glæde, da vi udelukkende samler på glade kunder. 

 

Fokus på miljø


Vi køber og sælger brugte computere, fordi at vi mener at det er et kæmpe spild af ressourcer, blot at skrotte maskiner, som ikke fejler noget. Mange store virksomheder af forskellige årsager, har det med at udskifte deres IT-udstyr hvert 3 år. Vi taler vel og mærke om dyre maskiner også, da de er lavet til at holde. Vi opkøber dem så, så de kan få nyt liv – så vores kunder kan få en god maskine til en fair pris, og derudover med god samvittighed i forhold til klimaet.