Trustpilot
  • Fri fragt
    over 500,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret
    2 års garanti

Hvorfor købe brugt/refurbished IT?

Brugt IT, er genbrug af IT udstyr, som er blevet renoveret og opgraderet, og har fået installeret nyt software

Der er rigtig mange fordele ved at købe brugt/refurbished IT udstyr. Du kan købe en bærbar eller stationær computer, i høj kvalitet, typisk fra de mest anerkendte producenter til en langt lavere pris, end hvad en tilsvarende ny koster - og du kan spare helt op til 70-80% af nyprisen, og udstyret kan man kun se har været brugt meget lidt. Typisk har IT udstyret 2-4 år i alder, og får udskiftet eventuelle defekte reservedele, inden de bliver installeret med nyt software og gensolgt.

Brugt IT udstyr er en gevinst, ikke blot økonomisk, men også en miljømæssig gevinst. Den største energi som der bruges på IT, bruges ved fremstillingen af produktet. Derfor bør du som privat og erhvervsmæssig IT bruger, købe brugt IT udstyr, og gøre noget rigtig godt for miljøet.

 

DATASLETNING

NordVirkIT er Certus software authorized partner, og det er derfor din sikkerhed, for at alle data med 100% certificeret sikkerhed, er slettet fra andre brugere.

Såfremt en Harddisk, ikke kan slettes eller har andre skader, vil den blive degauset, og destrueret, og der vil blive monteret anden harddisk i den pågældende computer.

 

 

 

 

 

 

 

GRADUERING

 

NordVirk graduerer det brugte/refurbished IT udstyr, se mere under graduering HER

 

SERVICE


Hos NordVirk er service første prioritet. Det er ekstremt vigtigt for os, at kunderne er tilfredse med produkterne. Det er derfor at vi tilbyder 2 års garanti (6 måneder på batterier.) Vi er heller ikke en virksomhed du skal kæmpe med, hvis du får brug for at lave en reklamation. Vi hjælper altid med glæde, da vi udelukkende samler på glade kunder. 

 

FOKUS PÅ MILJØ


Vi køber og sælger brugte computere, fordi at vi mener at det er et kæmpe spild af ressourcer, blot at skrotte maskiner, som ikke fejler noget. Mange store virksomheder af forskellige årsager, har det med at udskifte deres IT-udstyr hvert 3 år. Vi taler vel og mærke om dyre maskiner også, da de er lavet til at holde. Vi opkøber dem så, så de kan få nyt liv – så vores kunder kan få en god maskine til en fair pris, og derudover med god samvittighed i forhold til klimaet.  

 

GARANTI

 

NordVirk, tilbyder 2 års garanti på brugt udstyr. Der ydes 6 måneders garanti på batteriet.(NordVirk garanterer minimum 1 times standby på alle medleverede batterier)

Alle batterier bliver testet ved modtagelse, og de defekte bliver kasseret. Resten bliver opladt til minimum 10%, og derefter lagt på lager indtil computeren sælges igen. Processen er at batteriet bliver monteret på computeren igen, og tjekkes igen, om det overholder og lever op til forventningerne, inden de leveres til kunden. ( På denne måde minimerer vi, at der bliver medleveret defekte batterier med computeren )

 

RETURRET

 

NordVirk tilbyder 14 dages fuld returret. Fuldstændig på samme måde, som hvis du køber nye varer. Her har du samtidig en garanti for at varene er gennemgået og testet grundigt af inden det leveres til dig.

 

 

NordVirk er gerne behjælpelig, med at finde det rigtige IT udstyr til dig, og du er meget velkommen til at kontakte os på nordvirk@nordvirk.dk med din forespørgsel.